ConXioN neemt Dendermonds ICT-bedrijf De Volder NV over

 

Deerlijk, Dendermonde, 18 november 2021

ConXioN zet haar groei verder met de overname van ICT-bedrijf De Volder NV in Dendermonde. Naast de West-Vlaamse vestigingen in Deerlijk en Waregem opereert ConXioN voortaan dus ook vanuit Oost-Vlaanderen. De bedrijven waren al geen onbekenden voor elkaar en De Volder gaat nu dus officieel op in ConXioN.

 

Grotere fysieke voetafdruk

ConXioN, het ICT-bedrijf met vestigingen in Deerlijk en Waregem, neemt De Volder NV uit Dendermonde over, ook een gevestigde waarde in het ICT-landschap. ConXioN startte 25 jaar geleden als ICT-dienstverlener voor West-Vlaamse kmo’s. Ondertussen telt het bedrijf meer dan 100 werknemers en is het actief in West- en Oost-Vlaanderen, maar ook ver daarbuiten. Met de overname verwerft ConXioN haar eerste Oost-Vlaamse kantoor en vergroot het dus haar fysieke voetafdruk in Vlaanderen. Daarnaast versterkt het zo de gelederen met zes nieuwe collega’s.

"In periodes waarin werknemers afwisselend thuis en op kantoor werken, merken we dat de nood aan en vraag naar ICT-diensten blijven stijgen. We hebben de expertise in huis om klanten daarin te ondersteunen. Door te blijven groeien kunnen we dat ook proactief en future proof doen."
Chris Debyser
CEO en oprichter van ConXioN

Bredere en betere dienstverlening

De twee bedrijven werkten reeds vaak samen en zijn dus geen onbekenden. “Veel klanten van De Volder kennen ConXioN omdat wij reeds jarenlang ondersteunden in het aanbod, hoofdzakelijk op vlak van clouddiensten. Voor die klanten zal er dus niets veranderen, buiten dat ze nu kunnen rekenen op een nog breder aanbod en meer dan 100 experts. Ook onze klanten kunnen hiervan genieten én onze Oost-Vlaamse partners kunnen voortaan geholpen worden vanuit een uitvalsbasis dichterbij huis”, licht Chris Debyser, CEO van ConXioN, de overname toe.

“Immer besser”

Na de overname van Gi.Ko Office Solutions bvba in september 2020, waarmee ConXioN het aanbod uitbreidde met Kyocera-printing en managed document services, is deze overname een volgende stap in het groeiverhaal. Na een grote stijging in zowel aantal werknemers als omzet in het uitdagende coronajaar 2020, mikt ConXioN-CEO Chris Debyser ook dit en volgend jaar op een sterke groei: “We willen het ‘immer besser’ doen, altijd beter. In periodes waarin werknemers afwisselend thuis en op kantoor werken, merken we dat de nood aan en vraag naar ICT-diensten blijven stijgen. We hebben de expertise in huis om klanten daarin te ondersteunen. Door te blijven groeien kunnen we dat ook proactief en future proof doen.”

Over ConXioN

ConXioN begeleidt en inspireert haar klanten in hun digitale transformatie op tal van domeinen zoals infrastructuur, softwareapplicaties, security, cloudinfrastructuur, connectiviteit & mobiliteit, printing en managed services. Dit mede dankzij sterke partnerships met onder andere Microsoft, HP, Hewlett Packard Enterprise, SentinelOne en Cisco, waarmee ConXioN een voortrekkersrol speelt in IT-innovatie en onderzoek. In 2021 werd ConXioN verkozen tot Microsoft Partner of the Year voor België. Datzelfde jaar sloot het bedrijf ook een partnership met Club Brugge.

ConXioN is sinds 25 jaar voornamelijk actief in West- en Oost-Vlaanderen maar bedient klanten doorheen heel België. Zij kunnen rekenen op de expertise van een 100-tal medewerkers. ConXioN zet sterke groeiprestaties neer met een omzet van ruim 24 miljoen euro.

https://www.conxion.be