Deerlijk, Waregem, 29 januari 2021

ConXioN, de West-Vlaamse IT-dienstverlener uit Deerlijk en Waregem, won tweemaal zilver bij de prestigieuze Channel Awards. Het bedrijf werd voor het zesde jaar op rij finalist en behaalde nipt geen overwinning in de categorieën ‘Best B2B Reseller/System Integrator’ én ‘Best SMB Reseller’.

De Channel Awards zijn prestigieuze prijzen en worden ieder jaar uitgereikt aan ICT-distributeurs, vendoren en resellers die actief zijn in de Belgische markt. De negentiende editie in 2021 vond voor het eerst volledig virtueel plaats.

ConXioN mocht de voorbije zes jaar al telkens een overwinning binnenrijven: in 2020, 2017, 2016 en 2015 wonnen zij de Channel Awards als ‘Best SMB Reseller’, in 2019 als ‘Best Integrator’ en in 2018 als ‘Best Innovation & Transformation Reseller’. Dit jaar konden ze tweemaal een mooie tweede plaats in de wacht slepen, met telkens slechts 1% verschil tussen het aantal stemmen voor ConXioN en die voor de Duitse en Nederlandse overwinnaars.

De kroon op het werk

Opnieuw genomineerd worden voor deze prestigieuze prijzen is een grote eer, zo vertelt CEO Chris Debyser: “2020 was voor ons een jaar van goestinggoan en groei. We verwelkomden maar liefst 27 nieuwe medewerkers om onze klanten zo nog beter te kunnen bijstaan, stelden alles in het werk zodat die werknemers zich elke dag met veel goesting inzetten, en we goan elke dag volledig voor ‘the new style of IT’. We zijn dan ook ongelofelijk trots dat het harde werk van onze mensen en onze sterke partnerships tot deze erkenning leidden. Ik wens bij deze ook de winnaars persoonlijk te feliciteren.”
(De tekst gaat verder onder de video.)


Langdurige partnerships

IT-bedrijf ConXioN groeide in 23 jaar tijd uit tot een bedrijf van zo’n 100 werknemers en liet in 2020 opnieuw een mooie groei in omzet optekenen. Onder meer Microsoft, Cisco, HP en Hewlett Packard Enterprise zijn al jarenlang partner van ConXioN. De West-Vlaamse IT-speler sloot daarnaast in 2020 ook een partnership met Club Brugge.